.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

perasaan

hmmm...entry lpas wanie post sal emo..kali ni sal perasaan lak,,lbh kurg lah meaning nyer kn...hmmm actualy,,wanie tgh jiwa kacau lah,,x tau mcm ner...wanie...
ishh rasa bsalah lak ng Putra King....wanie mmg nk trima dia,,,,n nak kan dia...tp dlm msa yg sama,,wanie msh dok igt n mharap kan sum1 yg wanie pgl Penyu tu...ish2,,tak patut kan,,,walaupon dia dh bLok wanie dr Fb dia..tp wani msih nk tgok dia gak,,,guna fb mmber...hmmmm sakit kan,,,PUtra king....maafkan syg tau....

mr. Gaban
ur s00o0 social...kdg2 takot utk mndekati u...i rsa kerdil sgt..permikiran u,,pnmpilan u..pmknan u,,pckapan u...smua lah nmpak agk western..i x larat nk saingi...BUT kdg2 ur so lomantik lorh...u slalu planning nk cndle lite dinner ng i,,,jln2 ng i..mkn kt restoran chinese fo0d peberet u...kAroke nyanyi lgu plihan u,,,i teruja..bila u leh plih i utk jd sum 1 pda u,,cuma i x tau apa position i d hati u,,,sbb u hnya cntact i bila u rsa u nk msg or c0l...ishh i x boleh lah mcm tu h0ney...i ni jnis nk slalu d msg n d col...so..u should b noe...i n u,,juz sesuai jd teman,,,i slesa jd prunding u,,,n pnsihat u...same ng u gak...u pnya taste s0 hi....n i only da 0rdinary gurlz....i'm really sory h0ney....

sir kimiey
dah lbih 2 thun kita knal n kwan kan abgg....tp spjg tu jgk lah abg byk wat wanie nanes..jahat nyer lah....bicara abg x prnah nak siyes..maen2 jer..ckap wanie dh ada dlm hati abg..n akn slalu d hati abg..tp x per..wanie suka kwan ng abg,,wlupon abg ni nakal,,n selalu kutuk2 wanie....
wanie x tahu lah..abg aggp wanie ni sper ek d hati abg..???
adik??? kawan..atau________??? hnya abg jer thu jwapannya,,wanie pnh bg abg hint kan..hmm,,abg seolah2 x nmpak n x sedar..atau saja buat2 x nmpak.... tp wanie thu abg "kecewa" kan bila dpt tau wanie ng dak masham tu.....tah lah abg....aper pon btol kata mama abg..."kalo jodoh x ke mana.....n x kn lari gnung d kjar...."..[kem salam pda mama,,wanie tingin sekali bjmpa ng mama,,tp xtahu lah]-----hope 1 day nnt..

Penyu
adoii,,penyu2....knp lah anta hdir lam hati ana ek,,,,syuhhhh g lah jauh2,,,,bwak smuaaa sekali memori n igtn ana ni kt anta,,,,tgn ni gatai jer taip nme anta kt fb tu,,,
walaupon anta dh blok ana,,,anta tau yg Damia tu ana kn,,,,huargggghhh
skrang ana dh lgsung x dpt tgok antaa,,,
ana rsa nk delete jer no anta,,,but not now lah,,,1 day,,bila ana dh ready nk lpa kan anta,,,,,

Putra King
syg cuba utk jd milik abg sorg ajer...abg jgn risau tau,,,,,,tp buat msa ni,,abg bg syg msa yer.....syg akn cuba buang smua kngn syg ng lelaki2 lain....harap abg paham ye.....syg hnya nak abg ajer...syg dlm proses nk lpa kan mne2 lelaki yg pnah brada dlm hati syg ni...harap abg sabr tggu syg....I Love u,,so much more,,,,,

2 comments:

  1. hak2..bagUs2..teruskan operasi melupakan peNyu..jaga putRa king awk tu bebaik...
    tu larh.. yg awk g remove sy berulang kali sape suwuH..??? sy tak SuwUh PoM... bila awk dah ade putra King..laGi r saye nak menjauhkan diri dari awk..walau ape pun sy juga pernah jatuh hati pada awk..tapi..awk bukan milik sya..dan tak pernah akan menjadi milik saye....

    ReplyDelete
  2. yer.....sy taw tu...x per lah..mcm ner pon kita still leh jd kwan kn....wlupon kita x -pernah jumpa...tp mcm dh knal lama jer..hahha....agak sedih lah..tp nk wat mcm ner..jodoh pertemuan milik Tuhan kn....

    ReplyDelete