.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 26, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011!


Hmm...macam tak percaya jer kan mis purple join contest,,,dah lah tu,,tajuk contest tu pon ,,,w0w....mengancam,,perasan jer kan blog mis ni,,,cantik ker????komen lah sikit....

actually mis purple tak pernah pon join mane2 contest sebelum ni,,ni sajer jer nak try,,,,selain dapat promote blog, boleh gak test skill join contest hehehe.....btol tak????

so pada follower dan pembaca blog mis purple,,sudi-sudi lah vote mis purple tau,,mana tau rezeki...
20/03/2011 tu,,,,,,tarikh pengumuman nyer...kebetulan tarikh genap umur mis purple,,,23th..hihihihi,,,hope boleh jadi birthday present..heheheh

untuk maklumat lanjut klik sini


7 comments:

  1. jemput ramai2 vote semua.....
    winkkkkk

    ReplyDelete
  2. hey gud luck!!! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. gud luck

    datang nak buat spotcheck untuk undian
    nak pilih 10blog tercantik

    jangan malu-malu vote saye juge
    no 28 kump.2
    thanks

    ReplyDelete
  4. gud luck

    datang nak buat spotcheck untuk undian
    nak pilih 10blog tercantik

    jangan malu-malu vote saye juge
    no 28 kump.2
    thanks

    ReplyDelete
  5. Salam,untuk makluman korang,undian untuk pencarian 10 blog tercantik sedang berlangsung sehingga 10 mac 2011..jom,jom,,mulakan berkempen skrg=)..

    sila check kat sini :-Undian Pencarian 10 Blog Tercantik 2011 Bermula

    Promosi Buat Duit Dgn Blog:Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

    Salam Jalinan Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

    ReplyDelete
  6. soryy.....komen membina ni. blog ni berat r... lambat je nak loading..kena line yang slow giler silap2 diorang go away macam tu jer...so 4 resolusi boleh cuba <a href='http://tools.pingdom.com/fpt/>klik sini</a> untuk tau mana yang buat loading tu lambat.just isi URL dan klik. ok! salam manis dari kami.

    ReplyDelete
  7. tQ masnaza.....
    mmg pon
    sy pon x tau lah knp brt n lambat jer nk open blog sy ni....

    ReplyDelete