.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

awak......i need ur phone call


That's all it takes, just a phone call! Nak tahu dia berminat atau tidak, you just need a phone call. Nak tahu dia suka, dia rindu, dia nak kat kita... you just need a phone call, That's all! :) Hehe...

Kalau tak juga phone, tak ada call, tak nak lah tuuu... boleh perlahan-lahan cari yang lain. Sebab, tidak ada apa-apa alasan jika tak boleh call. Everyone ada handphone yang melekat bagai tertanam kat tubuh sendiri tu. Kalau tak call juga, samada dia tak berminat, atau dia tak serius sangat ataupun "Al khedekhut ni wal mampusi" :P hahaha!!

Apabila rasa cinta mulai bersemi, rasa exciting, punyalah suka, rasa macam naaaaak sangat kenal... PASTI dia akan call. Kita tidak perlu untuk menunggu lama actually, dalam seminggu dia dapat phone number you, definitely dia akan call. Some of them, dalam sehari dua dah call ATAU akan sms dulu bagi ayat-ayat memikat...


The next step will be definitely a call! It shows, that how much the person suka kat you dan ingin berkenalan dengan lebih lanjut. BUT, another thing yang susah sikit is...the phone number. Susah juga kalau dia tak minta pun phone number you. Sedangkan orang lain semua minta, tapi dia tak minta! Fuhhh...how la? Kita nak dia call kita...


NOW, what is your next job?...tungguuuu! Yes...tunggu je lah. Bila dia call berilah suara yang paling romantik, atau sangat manja, suara yang memikat habis! Ketawa manja-manja lagilah menarik haha...The first impression, last! So, you kena make it work on the first phone call! Do whatever as simple as you can jangan look desperate!

Standby simplest line to say about life supaya dia rasa relax, tidak tertekan dan mahu call lagi. JANGAN sesekali anda mulakan percakapan dengan, “Oh God I miss you already, ingatkan you dah tak call I dah!” - NOOOO!!!

So, all in all...just a phone call away, to know is he/she interested with you or is he/she not interested with you. Simple!...

Kerana, jika cinta masih ada, dia PASTI make a PHONE CALL to you walau jauh di seberang laut cina selatan hehe... ok, Good luck!


p/s how long i must wait till da tyme was coming dear?????

ku azman

3 comments: