.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 17, 2011

OH MY "UNSER"



today...1st tyme mis di paksa dan terpaksa drive tnpa pengawasan dr abah.....
huhuhuhu
:: sebab nyer abah soooo busy n mama dah order ayam untuk wt sate nege petang nanti....
tidak atau ya mis mesti kena akur dgn arahan untuk drive ke kedai yg jauh nya 13km...huuuuuu
nk tunggang si "UNSER" tu kerrr??
ohh TIDAK~~~
tp di atas semangat dan aura dr mama..
mis try da best...
ohhh tidak....
percubaan pertama miss x berjaya melepasi bukit depan umah miss..
gara2 abg traktor yg sopan sntun tu...
dah nmpak miss nk naek leh lak lengang lenggokk depan umh miss,,
hmmmm
akibat nyer,,miss terpaksa tarik hndbrek tgh2 bukit tu....
ohh ....so shy lah...
sbb makcik2 sblah2 umh n dak2 tecik tu dok tgokk jerrr..
ishhhh
abah suh trun smula....
n try naik balik bukit tu..
slow.....slow.......
thenn yessssss
berjaya melepasi nyerr.....
ok..mama jom kita g kedai amik ayam.....
[ mama miss ni.....x reti bwak kete,,tp dok sebelah miss,,mcm pro lak....siap sedia nk brek...guna mulut kalo miss bwak laju,,,hihihi ]

p/s miss kena terus praktis tekan pedal clucth, brek n minyak ni.......ishhh pyh gak kalo kaki kaku kan....hmmmmmm

No comments:

Post a Comment