.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 10, 2011

InTerview di POLIKLINIK ar_razi

hai smua..
rini mis nk cter sal Iv mgu lepas..
Isnin-->> 3 OKT 2011
lupa lak nk post sal tu..
mklumlah tgh jiwa kacau siket~~
lallalallala

iv kat poliklinik Ar-razi yg kat Malay Town tu...
ala dekat ECM (mcm lah smua otg tahu kann...)
pa lah mis ni....

mis kena Iv koi 2pm..
koi 9 am..mis dh mrempit g Sg isap..
g umh my bestie....
KYra iEra~~~
sebab dia akn jd my driver aritu...

so di sebab kan ari mseh awal..
mis ajk la dak Kyra ni g Karnival Kerjaya anjuran SPA8 kat Sasicc...
g kat sna..
wah seronok tgok abg2 ATm..Bomba..akak2 misi,,
smua ada..
alahai..bila lah nk pakai uniform mcm dorg ni...

hmm di sebab kan mis dh ckop umr...
actualy tlebih umr dah
so dak kyra memaksa mis utk mendaftar sebagai pengundi...
opss..
ialah...PENGUNDI PILIHANRAYA...
alahai...nak taknak..mis pon dftr la.
k dah setle...

so tepat jam 2pm..
mis g lah POLIKLINIK tu...
huh leh tahan..
ader 7 org calon tmasuk mis..
dup dap dup dap...
takot gak laaa

No comments:

Post a Comment