.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 14, 2012

HATI BERKOTAK BERKOCAK

perutku menjadi jeruk...
mencucuk limpa..
meramas hati...
berguling2 memintal epilog
bergetar iras air yg terdampar d landasan dram..
hancur luluh perih mncari arti
berpinar melihat setiap ungkap kata
seiring menuju ke hatiku
pedih sekali merasuk jiwa
menangis memerah keringat
kontang...lentang...PENDAM


^-^  hati berkotak2,
       hati berkocak2  tatkala di lempar dari sudut GELAP hatimu......

Sunday, May 13, 2012

MAMA......rindu mama



MAMA...
rindu mama sangat2...
doa kan ALONG cepat2 dapat kerja 
dekat KUANTAN
along nak duk  ng mama jer...
huhu
sayang mama.....
>,<

selamat hari MAMA....

K.O.s.O.N.G

12 May 2012....
selamat hari jururawat....
dah 2x mis smbut nurses day setelah hbs stdy..
tp mis blom lagi dapat pegang jawatan nurse U29 tu....
hmmmmm bila lah agk nya rezeki mis ni....
insyaallah next year..aminnnn




** hatiku kosong....kembali kosong
dengan apa yg dh terjadi....ku mrindui seseorg yg x merindui aku.....
ku mengharap pada seseorang yg bukan milik aku.....
ku menantikan sebuah kisah yg tiada kesudahan...
setiap masa..setiap detik.....jiwa ku d temani rasa sunyi....
kemana hilang sang cinta yg hadir tika dulu???
aku mulai hilang arah...
aku d belenggu rasa sedih....
hidup ini begitu mengasyikkan...terkadang aku lupa yg diriku hanya melihat bayang2...
yang sampai bila2 takkan dapat ku sentuh.... mengapa???
hilang punca di saat hati ini sedang memeluk hatimu...
kau.....
hilang dariku secara tiba2...
hatiku kian menjadi tawar dengan adegan drama yg sedang kau pertontonkan kpadaku,,,
watak kau bgitu megah... sehingga aku bgitu kerdil...dan mngecil di depan mu....
kini...aku hanyalah apa yg dikau tidak nampak....
mengapa?
kau berubah begini??? apa sebenar nya yg ada d hatimu??
hatiku kau rebek.....
dan agak susah untuk d sembuh kan,,,,
DAn d saat ini..aku mulai berfikir... aku sepatutnya tidak hadir dalam dirimu..menagih kasih...
merendah kan diri..hanya utk mndapatkan perhatian dan kasih mu...
kini..aku tersedar...kau menganggap aku hanya insan biasa...tiada mkna d hatimu....
kerana antara aku dan rakan2 mu...
mereka lebih bermakna dr ku....JADI dengan ini...ku mulai mengerti rentak permainan ini....
aku cuba untuk membiarkan diri ku kalah...
supaya aku akan LOST...n menjadi KOSONG.....