.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 29, 2012

alamak...im NOT ready

nk tu6...
oh TIDAK...
mis x leh....
sebab mis dah xder perasaan itu....



" syg,,,b nk tnye syg n....
syg suke pkai rntai k cincin? kali cncin blh bg thu saiz brape?? cyg ukur r mcm mane pun neh...lpas 2 bg thu kt b k..esk b nk thu,,ok...''







HAMKA.....im sooooo sorry...bukan tak nak terima awk..tp kita kenal dah lama...even 1 day dulu kita pernah jadi sumbody,,,But now perasaan tu dah tak der....saya dah anggap awk kawan saya...
walaupon adik awk Elma mintak saya jadi akak ipar dia..tp sy tak boleh...MAAF kan saya...

Saya SAYANG kan awk...
sebab tu sy tak boleh terima awk...
saya taknak awk merana kerana CINTA palsu saya....

se Ch0mel Baby


baby's Suhaizat + Munirah
= muhammad aqil danish
29 May 2012
[ mis pernah wt entry pasal abah n mama baby aqil ni...mse dorg kawen tahu lepas...meh tg0k entry ni....
tak sangka..sekarang dah jadi parents dah dorg..tahniah
http://purplelavender-awannies.blogspot.com/2011/07/selamat-pengantin-baru-suhaizat-munirah.html]

baby's Adila + Afifi
= Nur Aliya Alisya
16 April 2012





English itu penting


 Pelajar Kejururawatan Perlu Kuasai Bahasa Inggeris - Dr Siti Hasmah


hmmmm..agak sedey dgn INTERVIEW td...
kantoi.. my english sgt2 POOr....
knp lah sal face mask yg di tanya..
knp x tanya sal ubat..haiyoooooo


GAGAL.....

Sunday, June 24, 2012

24.6.12

2+4+6 = 12

cntek kan tarikh.....



  munger purple..
         v


lastly.. i got it..thanxxx
inchek Meow

Saturday, June 23, 2012

REZEKI 1 SYAABAN

alhamdulillah..
sempena 1 syaaban 1433...
( bday mis.....dalam bulan islam.....)
mis dapat 2 panggilan iv....
dari UMP gambang 29hb june 2012....
dan LPPKN kl 3hb julai 2012...
dua-dua jawatan nurse u29,,
bersyukur pada mu tuhan

harap kali ni ada lah tersangkut salah satu
LPPKN tu dah 2x..
ngatkan dorg dh blacklist name mis..
sbb mse tahun lpas ada dapat gak..tp mis x g....

Monday, June 11, 2012

3 temu janji

assalam...
bila tgok cter 3 temujanji lakonan yana samsudin ng pierre...
rasa mcm nak wat mcm tu jer lah....
mis ternanti2 untuk bjumpa ng incek 7 yg  ke 3...


lastly mis dpt gak jmpa ng dia...
teman dia study..hehehhe

BUT....
mis igt kan tu last jumpa ng dia..
rupa nya ada pertemuan ke4...
heheheehehehe
tp layanan dia kali ni..
sgt berbeza..
mis rasa sgt2 bahagia
walaupon mis juz tumpang kasih dia

kalo ikotkan hati..
mis dah jatuh cinta ng dia sejak 3 tahun lalu..
tp apa kan daya masa tu dia milik org...
kini..
mis x tau apa status dia...
krn mis anggap dia TEMAN terbaek mis...
n mis percaya..
mis pnah berada di hati suatu ketika dulu...
sebab mis adalah d antara 6 chapter penting dlm kisah hati dia...

                                                 dan mis adalah CHAPTER 5 dia....