.:: PoLoWer

......♥♥♥...... (57) bissnes (3) cinta (41) contest (18) dunia (10) famili (20) friends (18) giveAWAY (6) islam (6) job (25) KELIRU (7) kesedihan (29) kewanitaan (8) ku MILIK mu (29) LuckyDraw (1) RESEPI (5)

>>> Bila hatiku berbisik....

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 28, 2012

Setiap perjumpaan adalah suatu perkara yang amat bernilai


Assalammualaikum,








If you really love that person and that person adalah someone yang akan jadi ibu or bapa kepada your kids, then you are going to fight for it. Fight for it.

Saturday, December 15, 2012

Yahoo Messenger Chat Room di hapuskan




Apa yang Mis tahu,,seperti dilaporkan oleh blog rasmi Yahoo Messenger, beberapa ciri-ciri kehebatan perkhidmatan YM ini dirangcang akan dihapuskan bermula pada 14 Disember 2014 dengan alasan kompetitif di pasaran. Menurut mereka, penghapusan beberapa ciri perkhidmatan YM ini merupakan usaha penyegaran untuk perkhidmatan YM kedepannya.



Berikut ini adalah ciri-ciri yang dirancangan, yang akan di hapus dari Yahoo Messenger:

Yahoo Messenger Public Chat Rooms
Yahoo Messenger Pingbox
Sokongan Microsoft Windows Live Messenger
Yahoo Voice Phone In and Phone Out


P/S sejak 2008 Mis dah terjebak dengan dunia chatting room ni...dan dah ramai kawan yg Mis kenal..
    ~~ Dunia dah berubah

Friday, December 14, 2012

1.2.34 vs 12.12.12

1 Safar 1434
12 Disember 2012

ramai yang masih agung-agung kan tarikh 12.12.12 tanpa ada yg peduli apa pulak 1.2.34 tu kan,
mis pulak baru perasan..

pada tarikh 12.12.12, my baby purple telah d daftarkan dgn JPJ...then pada tarikh 1.2.34 lak..miss pergi mngambil nya di Perodua Tanah Putih, dan buat pertama kali nya miss memandu tanpa kawalan dari abah, dan di tengah2 bandar Kuantan,,yahooo!!!!

so kedua-dua tarikh mempunyai makna tersendiri pada miss


 welcome my baby purple




** kenapa purple?? opcos lah sebab miss kan fanatik  purple..

Wednesday, December 12, 2012

FunFair @ kuantan parade


12.12.12


g FUNFAIR kat depan Kuantan Parade. dah bertahun kot tak jejak kaki kat Fun Fair, masuk2 je naik BUAI LAJU2 pusing2.. Nak naik kena 4 token. rupanya 1 token RM2. 2 x 4 = RM8. kena pulak yg jaga token perengus. beli jer lah 5 token = RM10 lg 1 token maen lempar gelang..dapat lah dolfin sekor..jdi lah




Expo Cuti Sekolah Hadapan Kuantan Parade Mall 2012

BERMULA PADA 16HB NOV - 6 JAN 2013

EKSPO INI DISERTAI TEAM FUNFAIR...

Tuesday, December 11, 2012

LOAN dah lulus

Alhamdulillah...
mis nyer loan...
ops full loan dh lulus
n berita lg gembira..
without penjamin
n 2.88% interest....

so today...sign agreement....


Sunday, December 9, 2012

:: biarkan aku jatuh CINTA

mimpi dapat sekuntum mawar merah...
x pasti sapa yg bg...


~~maksud mimpi,
  mis myb akan berbahagia dan akan jatuh cinta ng seseorang....